Voor de dames en heren is er een gescheiden sanitaire ruimte. Er zijn in totaal vijf douches en vijf wastafels met spiegels aanwezig.
Er is een overdekt aanrecht met twee spoelbakken met koud- en warmwater en afzonderlijke tappunten met koud- en warmwater.


Wij vinden het erg belangrijk dat het sanitair schoon is. Uw chemisch toilet kunt u legen in een speciale stortplaats.
Voorzowel het douchen als het warmwater behoeft u niet extra te betalen. Er is een centrifuge beschikbaar. Ook hier worden geen kosten voor in rekening gebracht. Uw fietsen kunt u in de fietsschuur zetten. Tevens zijn er mappen met fietsroutes aanwezigEr wordt regelmatig gras gemaaid. Dit gebeurt met een tuintraktor met vangbak. Dit voorkomt inloop van gras in uw caravan of de toiletgebouwen.De camping vanaf het water gezien. U kunt niet vanaf dit water naar het buitenwater. Er ligt een boot waarmee u kunt vissen. Alle gasten mogen hier gebruik van maken.Ook campers zijn van harte welkom.


Wij hebben een ruime parkeer gelegenheid voor uw auto. Wij hebben liever geen auto's op het campeerterrein.

Er kan worden gevist in de vijver achter de camping. Voor de camping ligt een grote plas die u met onze boot kunt bereiken. Iedereen mag hier gebruik van maken.