In de kop van Overijssel in het prachtige waterrijke natuurgebied de Weerribben en de Wieden en op fietsafstand van Giethoorn vindt u ons campingterrein. De camping heeft 20 zeer ruime staanplaatsen en is gelegen op ongeveer 2 km afstand van het karakteristieke havenstadje Blokzijl.Door de ligging is het terrein bij uitstek geschikt voor mensen die de rust zoeken en liefhebbers van een natuurlijke omgeving.
Voor bijna iedere caravan ligt een verhard plateau,dit betekent een schone inloop naar uw caravan.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie.

Wij wonen in een boerderij. De ruimte waar de koeien altijd stonden is in gebruik als recreatieruimte. Hier drinken wij iedere vrijdagmorgen om 10.00 uur koffie met de campinggasten. Iedereen die dit op prijsstelt mag aanschuiven.

In het voorjaar van 2008 zijn wij gestart met een boerderijwinkel. U kunt hier terecht voor onder andere boerenkaas, zuivel en andere dagelijkse benodigdheden.

In de omgeving is van alles te doen. U kunt eindeloos fietsen en wandelen in de prachtige natuur en door de pittoreske dorpjes. In de directe omgeving vindt u de dorpen Jonen, Dwarsgracht, Giethoorn, Sint Jansklooster, Belt-Schutsloot en de stadjes Blokzijl en Vollenhove liggen allemaal op fietsafstand.

Wij hebben een informatieboek voor de gasten waarin fiets- en wandelroutes aanwezig zijn.

De omgeving biedt ook volop gelegenheid om te vissen.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze camping.

Tot ziens,

Jan en Reneke Boer.