Camping - Sanitair

Hieronder kunt u de foto's van de camping, het sanitair en de activiteiten vinden.

Voor de dames en heren is er een gescheiden sanitaire ruimte. Er zijn in totaal vijf douches met wastafels voorzien van warm en koud water en spiegels. Er is een overdekt aanrecht met twee spoelbakken met koud- en warmwater en daarnaast zijn er afzonderlijke tappunten met koud- en warmwater. In deze ruimte staat ook een centrifuge die u kunt gebruiken. Voor zowel het douchen als het warmwater worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ook hoeft u geen gebruik te maken van munten.
Er zijn drie toiletten en twee urinoirs aanwezig. Ook in de theetuin zijn twee toiletten die gebruikt kunnen worden.
Uw chemisch toilet kunt u legen in een speciale stortplaats.
Wij vinden het erg belangrijk dat het sanitair schoon is en besteden hier veel aandacht aan.

Uw fietsen kunt u binnen zetten in de schuur. Daar zijn stopcontacten aanwezig om de electrische fietsen op te laden.


Camping - Terrein

De eerste foto is het camping terrein vanaf de weg gezien. Onze camping ligt aan een buitenweg welke hoofdzakelijk gebruikt wordt door aanwonend verkeer. Wel lopen er verschillende fietsroutes langs onze camping zoals de Wieden- en Weerribben fietsroute.   

Wij hebben een ruime parkeergelegenheid voor uw auto.

Er wordt regelmatig gras gemaaid. Dit gebeurt met een tuintraktor met vangbak. Dit voorkomt inloop van gras in uw caravan of het toiletgebouw.

In 2014 hebben wij een jeu-de-boules-baan aangelegd. De gasten hebben heel wat avonden jeu-de-boule gespeeld en er wordt heel wat afgelachen.

Ook campers zijn van harte welkom op onze camping.

Camping - Visvijver

Er kan worden gevist in de vijver achter de camping. Zie de eerste drie foto's. Voor de camping ligt een grote waterplas die u met onze boot kunt bereiken. Iedereen mag hier gebruik van maken. Zie de laatste twee foto's.

Camping - Kantine

Onderstaand de kantine waar wij iedere vrijdagochtend om tien uur met de campinggasten koffiedrinken. U bent van harte welkom.
In de kantine treft u ook een wand met boeken aan uit allerlei genres. Ook hebben wij in de kantine diverse stellingen staan met folders en informatie over de omgeving. Ook zijn er fiets- en wandelroutes.


Theetuin

Wilt u even uitrusten van uw fiets- of wandeltocht dan kunt u dat doen bij ons in de theetuin. U kunt wat drinken en wij verkopen er ook iets lekkers bij zoals appeltaart of "Blokzijlerbrok". Ook verkopen wij boerderij ijs. Sinds zomer 2008 is de theetuin in bedrijf. De theetuin ligt naast de boerderij en u kunt er heerlijk genieten van de rust en het uitzicht.

Boerderijwinkel

In het voorjaar van 2008 zijn wij gestart met een boerderijwinkeltje.

Wij verkopen vooral boerenproducten zoals diverse soorten kruidenkazen, zuivelproducten, eieren, potjes jam, mosterd en mosterdsauzen, oud hollands snoep en "Blokzijler brok" de specialiteit van Blokzijl. Daarnaast verkopen we boerderij ijs in diverse smaken. Ook treft u wat cadeauartikelen aan.

Boerengolf

Boerengolf- Mini camping "Duinigermeer" BOERENGOLF MET KLOMPEN

Genieten van de natuur en tegelijkertijd sportief bezig zijn.

Zoekt u iets voor een familiedag, personeelsfeest of een andere gelegenheid, dan kunt u ook bij ons terecht om boerengolf te spelen.
U wordt ontvangen met twee koppen koffie of thee en blokzijlerbrok. Daarna vertrekt u naar het weiland om boerengolf te spelen. U wordt ingedeeld in groepen. Per groep neemt u een bordje mee om de score op in te vullen en afhankelijk van de grootte van de groep krijgt u een aantal boerengolfsticks en ballen mee.
Het is vervolgens de bedoeling dat u in zo weinig mogelijk slagen het parcours, een 10-holes baan, afwerkt. Aan het eind worden de punten opgeteld en wordt de boerengolf kampioen van de groep bekend gemaakt.

Daarnaast nemen wij deel aan een dagarrangement dat door een restaurant in de omgeving wordt aangeboden.

Het programma kan als volgt worden samengesteld:
-Aankomst met koffie en gebak bij het restaurant.
-Verkenning van het gebied met een kano, fluisterboot of rondvaartboot.
-Koffietafel in het restaurant of bij mooi weer op het terras.
-Vertrek op de fiets of per auto naar ons weiland waar u kunt genieten van de 10-holes boerengolfbaan. Na het boerengolf wordt u koffie of thee aangeboden.
-Vervolgens fietst u naar het gezellige vestingstadje Blokzijl waar u een historische rondwandeling kunt maken.
-Tot slot komt u weer aan bij het restaurant. Hier kunt u dag afsluiten met een diner of een barbecue.